Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Raw (30/6): Το επεισόδιο της χρονιάς!

Χαμός στο Raw! Επέστρεψε ο Chris Jericho, η Wyatt Family του επιτέθηκε! Επιστροφή και για The Miz και AJ Lee που κέρδισε πίσω τον Τίτλο Divas! Fatal-4-Way στο Battleground για τους τίτλους του John Cena, ο οποίος έγινε cover στο WWE 2K15! Πανικός στο main event ανάμεσα σε Randy Orton, Roman Reigns, Kane, Triple H, Seth Rollins και Dean Ambrose! Χωρίς κάτοχο ο Τίτλος Intercontinental, υπό διεκδίκηση σε Battle Royal Match στο επόμενο Pay Per View.


Επέστρεψαν Chris Jericho και The Miz -Wyatt Family vs Y2J

Ο The Miz ήταν ο παλαιστής έκπληξη που ανακοίνωσε ο Triple H, πριν την έναρξη του σόου. Ψιλό-νέα persona για τον πρώην Πρωταθλητή, που παριστάνει πλέον τον σταρ του κινηματογράφου και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει ξανά στην κορυφή του WWE.

Ο Chris Jericho όμως έκανε την πραγματική έκπληξη, που τον διέκοψε με μια ξαφνική εμφάνιση! Με ένα codebreaker σταμάτησε την φλυαρία του Miz.

Ο Y2J ξεκίνησε ένα promo και ακούσαμε το γνωστό "Raw is Jericho"! Αλλά εκείνον τον σταμάτησε η Wyatt Family υπό τον Bray Wyatt, και τον ισοπέδωσε. Ανοίγει μια νέα κόντρα, και από τις αντιδράσεις του κόσμου, αναμένεται εντυπωσιακή! Ο κόσμος τρελάθηκε με τον Jericho!



Γύρισε όπως έφυγε η AJ Lee- Ξανά Πρωταθλήτρια!

Οι επιστροφές δεν σταμάτησαν σε Jericho και Miz. Η πρώην Πρωταθλήτρια Divas, AJ Lee, επέστρεψε και διέκοψε την Πρωταθλήτρια, Paige, που έλεγε ότι ήρθε για να μείνει στο WWE.

Αφού συνεχάρη για ότι έχει καταφέρει η αντίπαλός της, πήρε την δικαιούμενη ρεβάνς της! Επανάκτησε τον Τίτλο και έγινε νέα Πρωταθλήτρια, με ένα double turn. Η Paige πέρασε στην heel πλευρά και φυσικά face επέστρεψε η AJ.



Στο cover του "WWE 2K15" θα βρίσκεται ο John Cena

Το σόου άνοιξε το ζεύγος Triple H & Stephanie McMahon, η Authority και κάλεσε τον νέο Πρωταθλητή WWE, John Cena, που εμφανίστηκε και γνώρισε τρομερή γιούχα. Εκείνος είπε πως αναμένει την επιστροφή του Daniel Bryan, για να αγωνιστούν για τον Τίτλο.

Το ζευγάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Cena και του αποκάλυψε το cover του "WWE 2K15".


Αγώνας Fatal-4-Way στο Battleground για τον Τίτλο του WWE!

Η δυσπιστία του Πρωταθλητή Cena, για τις προθέσεις της Authority, ξεκίνησε λεκτική διαμάχη, ώσπου ο Triple H, του ανακοίνωσε Fatal Four Way Match για τους Τίτλους του, στο Battleground, εναντίον των Roman Reigns, Randy Orton και Kane.


Στο main event της βραδιάς, ο John Cena αντιμετώπιζε μαζί με τον Roman Reigns, τους Randy Orton & Kane, υπό το βλέμμα του Triple H. Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε, αφού ο Kane επιτέθηκε χωρίς σταματημό στον Cena, ενώ οι Orton και Reigns μονομάχησαν μέχρι τα παρασκήνια.



Ο Seth Rollins πήγε να εξαργυρώσει την βαλίτσα του, αλλά του επιτέθηκε ο Dean Ambrose και παλέψανε σε όλο το ρινγκ! Στο κλείσιμο του επεισοδίου, ο Roman Reigns επέστρεψε "κέρασε" spear τον Kane και έμεινε να κοιτάζεται με τον Triple H.



Νέος "Mr Money in the Bank" ο Rollins -Διώκτης του ο Ambrose

Ο Triple H τόνισε στον Cena, πως έχει plan B, εννοώντας τον Seth Rollins, που εμφανίστηκε με την βαλίτσα του και πόζαρε με την Authority πριν τον αγώνα του, κόντρα στον Rob Van Dam, τον οποίο νίκησε πολύ δύσκολα.

Μετά το ματς που αυτοαποκαλέστηκε "Mr Money in the Bank", διεκόπη από τον Dean Ambrose, που τον προειδοποίησε πως όποτε προσπαθεί να εξαργυρώσει την βαλίτσα, θα είναι κάπου εκεί για να τον σταματά.



Καθαιρέθηκε ο Bad News Barrett -Battle Royal για τον Τίτλο του

Έγινε γνωστό, πως ο ΒΝΒ χάνει τον Τίτλο του λόγω τραυματισμού. Ο Bad News Barrett θα χάσει αρκετούς μήνες τελικά, αφού έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στον ώμο του.

Σε Battle Royal Match η ανάδειξη νέου Intercontinental Πρωταθλητή στο Battleground. Ο Paul Heyman έκανε promo κατά του και υπέρ των πελατών του. Πρώτος συμμετέχοντας στον προαναφερθέντα αγώνα θα είναι ο πελάτης του, Cesaro.


Ο τελευταίος αντιμετώπισε τον Kofi Kingston και αφού γνώρισε την ήττα, επιτέθηκε στον νικητή με τεράστια βιαιότητα και για αρκετή ώρα. Πολλά νεύρα ο Ελβετός ξέσπασε παντού.



Face turn των Real Americans εναντίον των Rusev & Lana

Μαζί με την ρωσίδα Lana, κατευθύνθηκε στο ρινγκ, ο βούλγαρος Rusev και ακολούθησε το κλασσικό αντιαμερικάνικο promo. Οι Real Americans εμφανίστηκαν για ένα face turn, λόγω των εθνικιστικών τους φρονημάτων. Ο Zeb Colter έκανε ένα promo το οποίο λάτρεψε το κοινό.


Ο 'real american' Jack Swagger έγινε επίσημα babyface! Ο Rusev προσπάθησε να του επιτεθεί, αλλά έφαγε τα μούτρα του. Η κόντρα πήρε αμέσως φωτιά και αναμένεται με ενδιαφέρον. Έπρεπε να είχε ξεκινήσει καιρό!



Πήραν ρεβάνς από τους Usos οι Wyatts

Σε αγώνα 6-man Tag Team, η Wyatt Family αντιμετώπισε τους Πρωταθλητές Tag Team, The Usos, που είχαν στο πλευρό τους, τον Sheamus. Καλός αγώνας, με νικητές τους Bray Wyatt, Luke Harper και Erick Rowan. Οι δύο τελευταίοι πήραν ρεβάνς για την ήττα στο Money in the Bank από τους Usos.



Τρομερός ο Sandow- Συμμετέχει στο Battle Royal μαζί και ο Khali

Ο Damien Sandow ξεπέρασε τον εαυτό του, παριστάνοντας τον Mr. McMahon εξαιρετικά! Τον σταμάτησε η Stephanie McMahon φοβερά εκνευρισμένη. Του έστειλε αντίπαλο τον Great Khali και έχασε στο δευτερόλεπτο. Και ο Sandow και ο Khali θα διεκδικήσουν τον Τίτλο Intercontinental στο battle royal του Battleground.



Τρελαίνει Fandango και τώρα Ziggler η Summer Rae!

Μαζί με την επίσημη αγαπημένη του, Layla, ο Fandango, είχε αγώνα με τον Dolph Ziggler. Η Summer Rae εμφανίστηκε και την έπεσε στον Ziggler, που αντέδρασε φιλώντας την επίσης. Ο Fandango και ζήλεψε και έχασε, αφού αποπροσανατολίστηκε!



Τρομερή επιτυχία Stardust & Goldust vs RybAxel

Ακόμα μια νίκη για τους Stardust και Goldust εναντίον των "πελατών" πλέον, Ryback και Curtis Axel. Ήταν η τρίτη στα μεταξύ τους ματς, μετά την αλλαγή του Cody Rhodes σε Stardust. Λογικά δεν θα συνεχιστεί, αφού οι GoldStar θα πάνε για άλλα.


Διάλυση των Funkadactyls -Συνέχεια στο S. McMahon vs Bella Twins

Η Nikki Bella έμαθε από την Stephanie McMahon πως έχει αγώνα Handicap, εναντίον των Funkadactyls, αφού η αδερφή της Bella έχει παραιτηθεί. Η Naomi πήρε την νίκη για την ομάδα της, αλλά η Cameron δεν φάνηκε χαρούμενη. Οι δύο τους τσακώθηκαν με την τελευταία να αποχωρεί και να δείχνει πως μπαίνει τέλος στην συνεργασία τους.



Ζήτησε ενός λεπτού σιγή για τους τραυματίες ο Bo Dallas

Ένα promo για τους τραυματίες Bad News Barrett και Daniel Bryan, έκανε ο Bo Dallas, λέγοντας στον κόσμο να τον ακολουθήσει στον διαλογισμό για να γίνουν καλά, σε ενός λεπτού σιγή. Είδαμε την χθεσινή ανακοίνωση του Bryan για την νέα εγχείρηση που θα πραγματοποιήσει.



Rosebud του Adam Rose ο Santino Marella

Στο πάρτι του Adam Rose συμμετείχε στα παρασκήνια ο Santino Marella. Έγινε κανονικός rosebud και αυτός και η ...κόμπρα του.



Δείτε όλο το επεισόδιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *