Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

iMPACT (3/7): Επιτυχημένη υπεράσπιση

Επιτυχημένη υπεράσπιση στην δικαιούμενη ρεβάνς του Eric Young για τον Τίτλο TNA, είχε ο Πρωταθλητής Bobby Lashley, ενώ συνεχίστηκαν οι κόντρες που ίσχυαν.

Ο Director of Wrestling Operations, Kurt Angle, ανακοίνωσε πως δεν ισχύει η απόλυση του διαιτητή Earl Hebner.

Επίσης ανακοίνωσε αγώνες, EC3 vs Bully Ray σε Tables Match, The Wolves vs Knux & Crazzy Steve (The Menagerie), Angelina Love vs Gail Kim, Bobby Lashley vs. Eric Young για τον Τίτλο TNA.

Τέλος, ο Samoa Joe ζήτησε αγώνα για τον τίτλο, κι έτσι υπήρξε ένταση.



Ανίκητος ο Lashley

Στο main event, ο Πρωταθλητής TNA, Bobby Lashley, νίκησε τον Eric Young και κράτησε τον Τίτλο του, στην ρεβάνς του πρώην Πρωταθλητή, δείχνοντας ασταμάτητος.



Κράτησαν τις "ζώνες"

Οι Tag Team Πρωταθλητές The Wolves νίκησαν τους Knux & Crazzy Steve, της Menagerie. Οι τίτλοι παρέμειναν φυσικά στην κατοχή τους, αφού ήταν υπό διεκδίκηση.



Νέα Πρωταθλήτρια!

Η Gail Kim νίκησε την Angelina Love και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Knockouts, που κατείχε η τελευταία πριν τον αγώνα! Από το πλευρό της Love αποχώρησε με απόφαση διαιτητή, η Velvet Sky.



Τον διέλυσε...

Ο Bobby Roode νίκησε τον Kenny King, σε έναν Street Fight αγώνα, που μεταφέρθηκε σε όλη την αρένα και αρκετό ξύλο.



Νέα φατριά ενόψει;

Ο EC3 νίκησε τον Bully Ray σε Tables Match, όταν ο Rhino επέστρεψε και ενώ φάνηκε να θέλει να βοηθήσει τον Ray, του επιτέθηκε. Νωρίτερα στον Bully επιτέθηκε και ο Rockstar Spud.



Μετανόησε ο Shaw

Ο Gunner προσπάθησε να βοηθήσει τον Samuel Shaw. Εμφανίστηκαν ο Mr. Anderson, και βρήκαν την Christy Hemme. Ο Shaw είπε πως έχει αλλάξει, και ζήτησε συγνώμη από την Hemme.



Ύπουλη επίθεση

Η Brittany κάλεσε στο ρινγκ την Madison Rayne για να της ζητήσει εκεχειρία και φιλία. Όταν η τελευταία το δέχτηκε, της επιτέθηκε δείχνοντας πως δεν τα εννοούσε.



Δείτε όλο το επεισόδιο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *