Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

SmackDown (4/7): Αιώνιοι εχθροί

Η κόντρα Seth Rollins - Dean Ambrose στο WWE, έχει φουντώσει και στο SmackDown, έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον, μόνο με παρέμβαση τρίτων!


Ο Rollins, στο ξεκίνημα του σόου, έκανε ένα promo έως ότου, του επιτεθεί ο Ambrose. Ο Randy Orton έτρεξε να τον βοηθήσει, και ο Roman Reigns έσπευσε για να υπάρξει αριθμητική ισορροπία.


Στο main event, ο Dean Ambrose είχε αγώνα με τον Randy Orton, και νίκησε με DQ, αφού του επιτέθηκε ο Seth Rollins με την βαλίτσα του.


Οι Orton και Rollins διέλυσαν τον Ambrose μετά το ματς, μέχρι ο Roman Reigns να κάνει την εμφάνισή του και να καθαρίσει το ρινγκ για το κλείσιμο της βραδιάς.


Ο Reigns είχε προειδοποιηθεί βέβαια από τον Triple H να μην παρέμβει στο παραπάνω αγώνα -αν και εμφανίστηκε ενώ είχε τελειώσει- με συνέπεια η θέση του στον αγώνα Τίτλου να είναι επισφαλής.


Επιτυχημένη υπεράσπιση

Ο Πρωταθλητής United States, Sheamus, νίκησε τον Alberto Del Rio και διατήρησε τον Τίτλο που ήταν υπό διεκδίκηση, μετά από ανοιχτή πρόκληση που έστειλε, την οποία απάντησε ο Μεξικανός.


Εμφάνιση Y2J από τα παλιά 

Ο Chris Jericho έκανε ένα καταπληκτικό promo, εναντίον της Wyatt Family, ώσπου ο Bray Wyatt εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη και απάντησε. Ο Jericho τους κάλεσε στο ρινγκ, αλλά μάταια.


Αντί για αυτούς, εμφανίστηκε ο The Miz, μέσα σε ανεπανάληπτη γιούχα. Έκανε ένα promo, ώσπου ο Y2J τον σταμάτησε, με ένα Codebreaker, όπως και στο περασμένο Raw.


Αγαπημένες αντίπαλοι

Η Πρωταθλήτρια Divas, AJ Lee, νίκησε με submission την Eva Marie. Η Paige που παρακολούθησε από τους σχολιαστές, έδωσε συγχαρητήρια στην νικήτρια δια χειραψίας.


Διεκδικητές Τίτλου Intercontinental

Ο Bo Dallas νίκησε τον Diego των Los Matadores. Μετά το ματς, ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο Battle Royal Match για τον Τίτλο Intercontinetal.


Αγώνα είχαν δύο από τους υπολοίπους συμμετέχοντες. Ο Big E νίκησε τον Cesaro με count out. Οι δυο τους είχαν άσχημο καυγά, στον οποίο χρειάστηκε παρέμβαση διαιτητών.


Εθνική γιορτή για Η.Π.Α.

Ο Damien Sandow μεταμφιέστηκε σε Bruce Springsteen και τραγούδησε το "Born In the USA", προς τιμήν της 4ης Ιουλίου, που είναι η μέρα ανεξαρτησίας για τις Η.Π.Α.


Ο Rusev με την Lana τον διέκοψαν, μέχρι να τους σταματήσουν οι Jack Swagger και Zeb Colter, για ένα segment Αμερική εναντίον Ρωσίας, με τους ρωσόφιλους να κάνουν πίσω.


Δείτε όλο το επεισόδιο:


Δείτε highlights του επεισοδίου:





















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *