Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Spoilers iMPACT 17/7 & 24/7

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα δύο επεισοδίων iMPACT Wrestling, που θα προβληθούν στις 17 Ιουλίου και στις 24 Ιουλίου αντίστοιχα.

17 Ιουλίου:

Ο Kurt Angle έκανε ένα promo για το Εξάγωνο ρινγκ που έφερε ο ίδιος πίσω. Είπε πως έκανε το TNA διαφορετικό και έφτιαξε ταλέντα όπως οι AJ Styles, The Motor City Machineguns και Jerry Lynn. Τόνισε πως στην διαδρομή έγιναν λάθη, αλλά ξεκινάνε όλα από την αρχή απόψε -εκείνο το βράδυ τέλος πάντων- για να γίνουν όλα σωστά.

Ο Angle παρουσίασε τον Taz, που έκανε ένα καλό promo για το πόσο σημαντικό είναι το wrestling και είπε πως συμμετέχει στην πιο σημαντική αλλαγή στην ιστορία του. Τόνισε πως τα αποδυτήρια πλέον, έχουν την ίδια όψη με του ECW στις καλές του μέρες. Υποσχέθηκαν πως θα παρακολουθήσουμε διαφορετικά πράγματα.

Έγινε ο αγώνας EC3 vs. Tommy Dreamer: Ο Tommy Dreamer εμφανίστηκε με τον Bully Ray, με τον τελευταίο να υπόσχεται πως η Dixie Carter θα περάσει μέσα από ένα τραπέζι. Ο Dreamer μίλησε και αυτός επίσης για αλλαγές που θα φέρουν το TNA πιο κοντά στο extreme wrestling. Ο EC3 εμφανίστηκε με τον Rhino και είπε πως δεν θα κάνουν τίποτα. Ο Dreamer του είπε πως δεν είναι ένα PG show και θέλει περισσότερη δράση και λιγότερα λόγια. Ο αγώνας άρχισε με τον Carter να νικάει τον Dreamer.

Αγώνας X-Division Gauntlet: Ο Πρωταθλητής Austin Aries εναντίον του Eddie Edwards. Τρίτος ο Manik, τέταρτος ο Davey Richards, πέμπτος ο DJ Zema Ion. Οι Ion και Manik αποκλείστηκαν. Έκτος ο Tigre Uno, έβδομος ο Crazzy Steve και όγδοος ο Sanada. Ο τελευταίος έμεινε στο τέλος με τον Aries, ο οποίος σε έναν καλό αγώνα κατάφερε και διατήρησε τον Τίτλο του.

Ο MVP έκανε ένα promo για τον Kurt Angle και τον χαρακτήρισε υποκριτή. Έγινε αγώνας MVP και Kenny King vs. Eric Young και Roode. Ο MVP αποβλήθηκε αφού χρησιμοποίησε την πατερίτσα του, μαζί με τον King συνέχισαν την επίθεση μετά το ματς.

Madison Rayne vs. Brittany: Σε αγώνα χωρίς DQ και Countout, η Madison Rayne πήρε την νίκη από την Brittany.

Ο αγώνας της βραδιάς: Bobby Lashley vs. Jeff Hardy. Νικητής ο Bobby Lashley μετά από spear στον Jeff Hardy. Υπήρχαν αρκετά highlights από τον Hardy στον αγώνα, ο οποίος ήταν πολύ καλός.

24 Ιουλίου:

Οι Dixie Carter, Rhino, Spud και EC3 ξεκίνησαν με ένα promo το επεισόδιο. Η πρώτη μίλησε για τον Tommy Dreamer και τον Bully Ray, οι οποίο εμφανίστηκαν με ένα τραπέζι. Πάλεψαν με τους EC3 και Rhino και πήγαν να την βάλουν στο τραπέζι, αλλά τελευταία στιγμή την έσωσαν. Ο Devon εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον EC3 και μαζί με τον Bully Ray τον πέρασαν μέσα από το τραπέζι.

Για το Xplosion: Η TNA Knockouts Πρωταθλήτρια Gail Kim εναντίον της Velvet Sky. Η Sky πήρε την νίκη.

Ο Low Ki εναντίον του Zema Ion: Το κοινό ενθουσιάστηκε με την επιστροφή του Low Ki, που νίκησε τον Ion.

Ο The Great Muta νίκησε τον Robbie E. Ο James Storm εμφανίστηκε και έκανε ένα promo εναντίον του Muta, λέγοντας πως ακόμα ένας γέρος έρχεται και παίρνει την δόξα ενός παλαιστή που έσπασε την πλάτη του για αυτή την εταιρεία. Επιτέθηκε στον Muta, ώσπου ο Sanada να εμφανιστεί για βοήθεια, όμως επιτέθηκε και αυτός με καρέκλα στον Muta.

Ο Jeff Hardy έκανε ένα promo και είπε πως ο κόσμος και Angle τον ήθελαν πίσω και ο Willow το άκουσε, αλλά θα επιστρέψει και θα κάνει τα πάντα για να διασκεδάσει τον κόσμο. Παρουσίασε τον αδερφό του, Matt Hardy, ο οποίος έκανε ένα promo επίσης. Είπε πως έπρεπε να φύγει για να γίνει υγιής και ψυχολογικά καλά, αλλά αισθάνεται πως απογοήτευσε τους οπαδούς και τον Jeff. Είπε όμως πως είναι ώρα για δράση και καιρός να γίνουν πάλι Πρωταθλητές Tag Team. Έστειλαν πρόκληση στους Πρωταθλητές The Wolves για αγώνα στο Destination X και εκείνοι εμφανίστηκαν και δέχτηκαν αμέσως.

Ο Kurt Angle παρουσίασε τον Austin Aries για να δει αν είναι ικανός να αφήσει τον τίτλο X-Division για μια ευκαιρία στον τίτλο του Bobby Lashley. Πριν αποφασίσει, εμφανίστηκαν οι Lashley και MVP. Ο Aries είπε πως έχει ανοιχτές υποθέσεις με τον Τίτλο του TNA και παρέδωσε τον Τίτλο X-Division. Στο Destination X έκλεισε αγώνα για τον Τίτλο του TNA, Bobby Lashley vs Austin Aries.

H Dixie Carter βρέθηκε με τον King Mo και μίλησε για τον Tommy Dreamer.

Σε αγώνα Streetfight: Οι EC3, Spud & Rhino εναντίον των Team 3D & Tommy Dreamer. Ο Devon δέχτηκε επίθεση από τον King Mo Lawal και τον Snitsky. Ο Bubba να βοηθήσει τον Devon. Ο Dreamer επιτέθηκε στον Spud και συνέχισε με τον EC3, αλλά του επιτέθηκε και ο Ezekiel Jackson από το κοινό. Οι τρεις πρώτοι νίκησαν εν τέλει. Όσοι δουλεύουν για την Dixie Carter, επιτέθηκαν στους Dreamer και 3D.

Οι Bobby Roode vs. MVP σε αγώνα Falls Count Anywhere. Πάλεψαν στο κτίριο αφού ο MVP δεν εμφανιζόταν και πήγε να τον βρει ο Roode. Ο Kenny King επιτέθηκε στον Roode, αλλά εμφανίστηκε ο Eric Young. Εν τέλει ο MVP υποτάχθηκε και έχασε.

Η Πρωταθλήτρια TNA Knockouts, Gail Kim αντιμετώπισε την Taryn Terrell, αλλά ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε, αφού οι Beautiful People τον διέκοψαν και τις επιτέθηκαν.

Οι Gunner & Mr. Anderson εναντίον των Magnus & Bram. Ο τελευταίος πήρε την νίκη και μετά το ματς, επιτέθηκε στον Gunner. Ο Samuel Shaw εμφανίστηκε για βοήθεια, αλλά μαζί με τον Gunner συνέχισαν να δέχονται επίθεση. Ο Abyss εν τέλει καθάρισε το ρινγκ, από τους heels.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *