Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Spoilers τα επόμενα δύο επεισόδια του Impact

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα των επόμενων δύο επεισοδίων του Impact Wrestling, για την Πρωτομαγιά και τις 8 Μαΐου.


Επεισόδιο 1ης Μαΐου

--- Ο Eric Young στα παρασκήνια με τον MVP, ενώ οι Mr. Anderson, Gunner και Bobby Roode εμφανίστηκαν να τους διακόψουν. Ο MVP είπε πως μια πρόκληση για αυτούς.

Άπλωσε μερικές κάρτες στο τραπέζι και είπε να διαλλέξουν μια. Αυτός με την μεγαλύτερη κάρτα θα παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των άλλων δύο με τις χαμηλότερες κάρτες. Οι Mr. Anderson και Gunner πήραν τις χαμηλότερες, ενώ ο Roode την υψηλότερη.

Ο νικητής του Anderson vs Gunner θα αντιμετωπίσει τον Roode και ο τελικός νικητής, θα πάρει αγώνα τίτλου Eric Young, την ίδια βραδιά.

Νικητής του πρώτου ματς, ο Gunner, με παρέμβαση του James Storm. Στον "τελικό" εναντίον του Gunner, ο Bobby Roode νίκησε καθαρά και πήρε τον αγώνα τίτλου. Στο main event, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής TNA, Eric Young, νίκησε και κράτησε τον τίτλο του, εναντίον του Roode.

--- O Bully Ray ήρθε στο ρινγκ με ένα τραπέζι που είχε γραμμένο πάνω του το όνομα "Dixie". Μίλησε για ότι συνέβη στο Sacrifice και είπε πως εάν η Dixie είναι κάπου στο κτήριο θα βρεθεί μέσα από το τραπέζι στο καναβάτσο.

Αργότερα η Dixie εμφανίστηκε περικλυκλωμένη από security. Μαζί της έφερε το τραπέζι με το όνομά της και έκατσε πάνω του. Είπε για τον Ray ότι δεν ξεχνά προς την πρόδωσε στο Lockdown και θυμίζει σε όλους πως έγραψε ιστορία με το να τον ρίξει στο τραπέζι στο Sacrifice.

Ο Bully Ray εμφανίστηκε, αλλά τον συγκράτησαν. Τελικά μόνο τρεις σεκιούριτι έμειναν, τους οποίους διέλυσε. Την ύστατη στιγμή, πριν βρεθεί η Dixie στο τραπέζι, ο MVP απαιτεί να την αφήσει και διατάζει να φύγουν από το σόου.

--- Ο Magnus σε promo μίλησε για τον MVP και γιατί δεν τον υπολογίζει. Ο Abyss ερχόμενος από το κοινό, του επιτέθηκε. Τελευταία στιγμή, ο Magnus καταφέρνει να αποδράσει της επίθεσης.

--- Ο EC3 ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τον Kurt Angle την επόμενη εβδομάδα και προς το παρών σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Rockstar Spud. Με την έναρξη του ματς, ο Kurt Angle εμφανίστηκε και απείλησε τον EC3.

--- Ο Willow νίκησε James Storm με αποβολή του τελευταίου. Οι δύο τους πήγαν να πιαστούν στα χέρια, αλλά ο Mr. Anderson εμφανίστηκε και τα έβαλε με τον Storm, που του κόστισε την ήττα στον αγώνα του, νωρίτερα.

--- Οι Beautiful People γιόρτασαν την επιτυχία της Angelina Love στο Sacrifice. Η Gail Kim τις διέκοψε και πήρε να τους επιτεθεί. Εκείνες το έσκασαν, αλλά οι Madison Rayne και Brittany εμφανίστηκαν από πίσω τους και τις επιτέθηκαν.

--- Ο Sanada με τους The Wolves νίκησαν τους BroMans.

Επεισόδιο 8ης Μαΐου

--- Ο Knox επέστρεψε με την νέα του οικογένεια-φατριά. Μια γυναίκα μάνατζερ, έναν κλόουν, δύο άντρες και έναν μασκοφόρο. Έδωσε αγώνα και νίκησε τον Kazarian.

--- Ο Eric Young στο ρινγκ, υποσχέθηκε πως ο τίτλος θα είναι υπό διεκδίκηση κάθε εβδομάδα. Αν δεν τον βάζει σε αγώνα το TNA, θα βρίσκει αντίπαλο μόνος του. Ο Bobby Roode απαίτησε ρεβάνς για τον τίτλο, ενώ τόνισε πως δεν θα ζητήσει άλλη ευκαιρία τίτλου ποτέ. Ο Young συμφώνησε τελικά σε ρεβάνς.

Ο MVP αργότερα, είπε πως ο αγώνας για τον Παγκόσμιο τίτλο δεν θα γίνει, λέγοντας πως η εταιρεία αποφασίζει και όχι οι παλαιστές. Τέλος, είπε πως θα αποκαλύψει τον αντίπαλο του Young για το Slammiversary.

Ο Bobby Roode τα έβαλε με τον MVP για την ακύρωση του αγώνα, και ο τελευταίος του είπε πως έχασε την περασμένη ευκαιρία. Η αντιλογία έφτασε στα άκρα και πιάστηκαν στα χέρια, με τους σεκιούριτι και τους διαιτητές να τους χωρίζουν.

--- Ο EC3 νίκησε Kurt Angle. Ο τελευταίος αν και τραυματίας, με το ζόρι ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα, και έτσι ηττήθηκε καθαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *